Wednesday, May 18, 2011

WONDER WORLD

Whou, kävin tännään niissä opponointiseminaareissa, ja hyvä että menin! Riitta, toinen opettajista tuli jutteleen eräistä illallisista, jotka on joskus syksyllä, lokakuussa muistaakseeni, ja ne haluais sinne minut soittamaan! Yksin! ääk! :D Eivaa, mahtava homma, trubaduurikeikkaa. Kyllä kelpaa. Piti ihan vain sitä tulla postaan, en oo ennen nimittäin yksin keikkaa heittäny. Näköjää jos ei bändiä treelta meinaa löytyä nii alan soittaan sitte yksin. NI

Samaten Sanna meidän luokalta oli laittanu oman toiminimen pystyyn, Juhlasuunnittelu Saran, ja tottakai vaihettiin käyntikortteja iiriksen tiimoilta ja mainittinpa siitä trubaduurimahollisuudestaki. Onnea ja menestystä Saralle!

Tarvitsetko suunnitteluapua juhliisi, tai organisointikykyä niiden toteuttamiseen? Tutustu Juhlasuunnittelu Saraan! ->

www.juhlasuunnittelusara.net

Monday, May 16, 2011

MR. OWL ATE MY METAL WORM

Eilen justiinsa aattelin yöllä ko sain ehkä sen kolme tuntia nukuttua että parempi olla jotain hemmetin tärkeää sit siellä opponointiseminaarissa tänään minkä takia tulin jo nyt treelle ja missasin suomen pelin. Kuinkas kävikään, rakas ystävämme Jani ei tullu paikalle ollenkaan eikä ilmottanu mitään. Vastaus vihaseen tekstiviestiin oli että sori. Olisin siis voinu tulla vasta tiistaina eli huomenna ja olisin nähny sen pelin ja saanu nukuttuaki. Lähin sit kämpille nukkuun sieltä seminaarista, keskiviikkona uus yritys. Jännä juttu on, ettei ees suuremmin vituta, vaikka vois.

D.R.U.G.S. overdose -> Feelin' like having a beer. Satulle siis puolisen tunteroisen päästä ku Juho tullee hakkeen.

PIGEON WARRIORS BACK IN BUSINESS

Vvvvihdoin kämpillä, kello on 04:30. Mie vihhaan vrää. Täälläki oli ylläri oottamassa -vedenjakelu keskeytetty, onneksi en olis suihkuun halunnukkaan!! Oli sentään hieno tulla treelle takasin ko 50-päinen taksijono laulo den glider inniä täysin palkein ja keskusta raikas.

Gonna do an entry about the Lithuania trip as soon as possible.. When I have the energy to do so. But loads of pics coming up so stay tuned.