Monday, February 15, 2010

THX FOR THE MEMORIES


Taas yks reeniviikonloppu takana, ja taas ihmetellään, että mihin mun rahat katoo!! HMM. Viikonloppuna tuli syötyä ainoastaan nuudeleita ja mikropizzaa, yllättäen mun ikuinen nuudelirakkaus alakaa tätä vauhtia pikkuhilijaa kuihtuun, yök. Onneksi eilen oli Ladella synttärit ja käytiin Mempparissa syömässä om nom. Ei ehkä olis ollu varaa, muttako pakkohan soli..

Viikonloppu oli kyl muilta osin kiva, sain hiuksetkin värjättyä. Tainno, Hepsa ne värjäsi. Jäi hyvä mieli vaikka lauantain reenit meinas suistaa epätoivon syövereihin, tuntu ettei mikään kulkenu enkä tykänny yhestäkään biisistä ja olin aivan että ou nou.. Reenien jälkeen katottiin This is it!-leffaa (kavereitten kesken That's it!) ja olisin yllätyksekseni halunnu nähdä sen loppuun vaikka aluksi ei kyl suoraansanottuna kiinnostanu yhtään. Mut piti lähteä käymään Amarillossa vilaseen Sputnikkia. Eipä siinä, pojat veti ensin munkkikaavut ja sitte pelekät pyyhkeet päällä. ACDClla ja Fall Out Boylla meitsin tyytyväisyys oli taattu. =)<3 Sunnuntaina kulukiki sitte jo palijon paremmin ja jotenki ihmeellisesti kaikki kuulosti hyvältä. Oli huippua ko löyettiin muutama livekuva Swamprockin sivuilta viime vuoden festareilta! Oli vielä tosi hienoja =) Harmillista että Torniossa olis ollu viikonloppuna tatuointimessut, ja Maxkin olis varmaan ollu siellä.. Olis saanu kätevämmin laitettua siellä ko se et raahaudutaan Helsinkiin viikonlopuksi sen takia.. Tekis mieli ottaa jotain isompaa tai vaikka toinen samalla sittekko sinne saakka lähtee käymään 8) Snif en jaksa oottaa!!

Nyt yritän kittuuttaa koulussa, oon koko ajan keskiviikossa vaikka on vasta tiistai.. Huoh, toiveajattelua. Vois alkaa kyl pakkaamaan jo tänään.. Jännittää ihan hulluna torstai jo nytte! Eka keikka missä on kokonaan oma setti. (No ok, on siellä ehkä pari coveria jotain ACDCtä tai Mötley Crüeta jos aletaan pilkkua viilaan) Iiks tuttuja on tulossa kattoon ja muutenki, eka keikka Treella<3 ja miten ne biisit menee ossaanko mie vielä soittaa.. Ja mitä mie laitan päälle :D Parasta on ehkä et päästään kaverin reenikselle yöksi :-----)) Fiilis ja meininki, seuraaviksi päiviksi taas tylsästi hotelliin. Onneksi Elias lupas lainata viritinpedaalia ko en saa sitä ommaa korjautettua ajoissa.

Tällasina hetkinä jotenki ylikorostuu tän koulutuksen turhuus tai itseasiassa se kiinnostamattomuus, tää on välillä todella tylsää. Ehkä hommat alkaa rullaan eri lailla ens vuonna jos pääsen vaihtaan. Kävin eilen kumminki varuiksi tekemässä asunnonvaihtohakemuksen ja tuli kyl nii painavat perusteet et jes. Oikeastihan toivon etten tarttis täältä enää kämppää, mutta plan B on aina hyvä olla. Alahan periaatteessa kiinnostaa, mut koulu vaa kusee joskus. Ja tottakai mieluummin soittasin. Huokaus. Kauhea näläkä. Neljään saakka pitäs jaksaa täällä, puuduttaa. Sit meen kaupungille ostaan uudet farkut. Illalla olis jokku opiskelijabilheet Virtasessa, mut saa nähhä, ei välttis jaksa lähtee tai ees oikein kiinnostakaan, sekun on sellanen paikallinen Umppari.. :DD


Kuvien oikeudet: www.suopotkupallo.fi (Swamprock 09)

No comments:

Post a Comment