Tuesday, February 9, 2010

VOODOO LOVE BOW

Nonii, nyt olis tukka laitettu ja ready to go. Buckcherry raikaa kajareista ja bussi lähtis vartin päästä. Heinin, Lauran ja Jannen kans ollaan menossa Henkkaan kattoon jotaki bändejä. Mitä bändejä, en tiijä, toivottavasti jotain siedettävää :D Kouluhommiksi mennee nää yötki. Olis niin paljon kerrottavaa viime viikonlopulta etten tiijä mistä alottaa.

Viime torstaina käytiin Heinin ja Lauran kans Henkassa kattoon Pete Parkkosen The Woosea ja Wellu Rowaltzia. Kouluhommissa oltiin jälleen. Aikamoinen elämys oli kyllä keikat, tykkäsin Woosesta tosi paljon! Hyvä meininki ja mielettömiä biisejä, tosi ilahduttava keikka. Jäi hyvä fiilis. Viiminen niitti oli se ku ne veti Backyard Babiessien Paybackin, sytyin ja sulin. <3 Törmäsin myös Jasuun, jonka olin nähny viimeks ko oltiin Kalajoen juhannuksessa! (Keikalla, paikkaamassa Maj Karmaa kun Ylppö oli sairastunu) Oli huippua :) Jasu oli Woosen mukana kiertämässä ja sitä kautta satuin puolivahingossa samaan seurueeseen. Basisti-Matille terveisiä, oli tosi mukava ja rennonoloinen tyyppi ko vaihettiin pari sanaa. Olut oli hyvää, marsut räyhäs ja basarit tuntui mukavasti rinnassa, rok. Voisimpa hehkuttaa pääesiintyjää samalla tavoin, mutta ei. Tyypit oli lavalla energisiä ku ameebat ja näytti miettivän lähinnä seuraavan päivän kauppalistaa. "Jos ostais kananmunia...ketsuppia....leipää..." Aika viileä keikka niin sanotusti.

Viikonlopun reenit meni aivan loistavasti, mutta mahtuhan sinne tottakai kunnon draamaakin. Yks jäsen puhu lopettamisesta ja toinen oli sairaalassa, sekä puhuttiin suut kunnolla puhtaaksi, mistä jäi tosi hyvä fiilis. Noin niinkuin tulevaisuudesta, sitoutumisesta ja musiikkityylistä ja nönnönnöö, mutta kyllä kannatti. Puhisti ilimaa ja jotenki oli paljon helpompi tehhä yhessä töitä. Biisit tuli tosi heleposti, neljä uutta! Olihan ne siis äänitetty ja sit lähetetty toisille et hei meitsillä olis tällanen visio, mutta on niissä sitte kumminki aina tosi paljon sopimista ja sovitettavaa, eikä kaikki aina toimi.

Ali oli ollu kultanen ja raahannu reenikselle tiskin ja mikkejä ja tuli äänittään meille. Ootin kyllä kauhulla että mitä siitä tulis, vielä ko joutu iliman basistia vetään! Pahin painajainen.. Ja se tila on yks humiseva harju ko son jotenki nii tyhyjä ja kaikuu menemään. Sitte vaa jotaki hylly+matto-"sermejä" välliin ja rec. Kaheksan biisiä saatiin narulle livenä! Jopa punaisen pallon kammosta huolimatta. Ihan huikeaa, päästiin tosi paljon eteenpäin ja pääsi kuulemaan että mikä toimii ja mikä ei, saundit ja jutut ja silleen. Kokonaisuuden ja lopputuloksen kannalta tosi olennaista siis, ja nauhalta on sata kertaa helpompi kuunnella "ulkopuolisen" korvin ko sitä on jotenki kuuro siinä mielessä ko ite soittaa ja onhan se aina semmosta mäiskettä reeneissä. Jäi niin hyvä mieli viikonlopusta että. Samoin kuin onneksi sille yhelle joka meinas puhua lopettamisesta. Jee =) Harmittaa tosin etten jaksanu gibsonia raahata Ouluun sillon vaan vedin ihan SGllä vaan, ja ku kuuntellee noita äänityksiä nii ärsyttää tosi paljon toi saundi. Siitä vaan puuttuu se lespaulin syvyys ja muut tietyt jutut.. =)

Viime keikalla Salossa kävi myös se homma että se nuppi otti vähän lentoa nii tulin varmaan jotenki vainoharhaiseks sen suhteen ja musta se alko piettää kovempaa hurinaa mitä ennen nii laitoin Alin käyttään sitä Torniossa näytillä, mutta onneksi siinä ei nyt sitte mittään onneksi ollu. Toisin kuin se viritin, hemmetti. Soittelin tännään Tornion Musiikkiin ja sinnehän se pitäis viedä että voivat lähettää sen sitte maahantuojalle tms jos tarttee. Sisäänmenohan siinä alako pätkiin ja sitte meni lopullisesti, nii Tapsa vähän veikkaili et jos sen sais sillä korjattua et he vaihtais vaan uuden jakin siihen. Iih, ja keikalle pitäis lähteä jo ens torstaina, sit olis pe ja la kans soitteluhommia.. Mie oon täällä Kuopiossa virittimen kuitin kans, viritin on Jullella Porissa ja Tornioon ei olla menossa hetkeen. :D FUU..

Ainiin!! Kalajoen juhannus haluaa meijjät tänä vuonna keikalle!! Ihan oikeasti, eikä mitään tuuraushommia! huippua =) Samoin ku Swamp Rockki on varmistunu. Ohojelmatoimiston tyypit meinas että ma (eli toissapv, ei oo vielä kuulunu mtn) on iso palaveri laivayhtiöitten kans ja meinasivat yrittää puhua meille sellasta diiliä et syksystä lähtien oltais vuoden ajan joka kk ainaki yks pitkä viikonloppu jossain laivalla, artistina 1-2 settiä. Oh yeah, kelepais. Vakituiset tulot ja kunnon slabihommia =) Mutta emmie oikein jaksa uskoa et siitä mittään tullee. Jotenki. Jostain syystä. Tainno, en tiijä, saa ny nähhä. Minusta olennaisinta olis ny saaha tuo kesä täyteen festareita. Mutta kattellaan.

Viikonloppuna käytiin sitte vähän ulkona Satun Heidin ja Juhon kans. Jossain vaiheessa se pariskunta väsähti sitte siinä ja meillähän meni sitte valomerkkiin saakka vanhalla paloasemalla ku sattui tuttuja olemahan ja mie erehdyin ottamaan "yhden oluen", mikä meinaa kys. paikassa siis semmosta noin litran tuoppia. Oikeesti, siihen menis varmaan joku kolme tavallista. Ja törmättiin Panuun, kitaristi/basistiin jonka kans turistiin viime kesänä Simerockissa, ja juurikin Kalajoen Juhannuksessa oltiin kans itseasiassa samana pvnä samalla lavalla soittamassa. Sepä muistiki/tunnistiki minut! Siinä sananen vaihdettiin, oli kuulemma kesäksi taas lähössä bändin kans kiertämään, semmoset 40 keikkaa tulossa.. Hitto, maistuis mullekin, meillä ehkä sen verran keikkaa koko vuoden aikana, vittu. :D Oli kyllä tosi mukava törmätä ihan silleen yllättäen, ei tietty ees että paloasemalla oli joku orkesteri vetämässä ennenku käveltiin sissään. Ja että vielä tuttuja, hauskaa oli, pian uudestaan joohan iirikset! ;) Meleko autenttinen fiilis oli ko oltiin paikassa ensimmäistä kertaa ja palohälytys soi ku sissään päästiin. Kaverit oli menny vähän aikasemmin, jolloin pihalla oli ollu vielä paloauto ja palomiehiä. Hehheh, true paloasema, me vaan mietittiin. Myöhemmin luettiin Kalevasta että siellä oli ollu tulipalo sillo yöllä...

Jaahas kattelin tossa jotain referaattia mikä piti tehhä, aattelin et tekasen sen tässä illalla lämpimikseni. Juuuu, enkunkielistä huttua oliki 11 sivua. Jjoo, pari kappaletta, homma alulle ja alako pilkityttään. Vois laittaa nukkuun. Onneksi ylihuomenna pääsee Ouluun ja reenaan \o/

Pikkaset latasi paineita yks tyyppi joka meille on ny muutaman biisin tehny.. Oon nimittäin tykänny ite niistä biiseistä tosi paljon, ja nyt se sano et jos kukaan ei kiinnostu niistä/meistä johonki tiettyyn aikaan mennessä, (kesään...??!) nii se vetää ne takas ja antaa ne muualle, jolloin kaikki aika ja työ ja tuska ja vaiva, mitä niihin on meidän osalta käytetty, on ollu täysin turhaa. =) Että great, just tällaset kauheat latingit tähän vielä tarvittiinki, ihan niinku ei jo valamiiksi pelottais ja ahistais ja aaaa laittaa koko cover-homma hyllylle, hylätä epäsäännöllisen säännölliset tulot ja alkaa vaa yrittään pyrkiä kohti parempaa.

No comments:

Post a Comment