Sunday, January 31, 2010

WHISKEY IN THE MORNING

Yo, kotiuduin tässä justiinsa ottopojan kautta keikka/studioreissulta. Rahat ei meinannu riittää kotimatkaan Pori-Kuopio, mutta onneksi äärettömän kiltti konnari antoi armon käydä oikeudesta, kiitos hälle..! Äärettömän tiukka tilanne meinas olla, vähän niinkö koko viikonloppukin, yhtä sotimista ja juoksemista. Oon syöny tänään pussillisen nuudeleita ja sämpylän, ei oo oikein varaa syödä enää et riittää ruokaa torstaihin saakka, jollon tulee tuet. Rok.

Reissussahan oltiin perjantaista saakka, jollon oltiin eka Salossa keikalla Paradise Gardenissa. Slit my wrists-meininki ja armoton vitutus syystä ja toisesta, jotka kyl sensuroin nyt. Roudaus ulkokautta toiseen kerrokseen vitun liukkaita rautaristikkoportaita, onneks ollaan kaikki viel elossa.. Mutta yks fani oli tullu turusta saakka kattomaan, eli oli se sen arvosta. Tsekissä Bognerin nuppi tipahti lattialle, ja parin sekunnin ajan elin niin totaalisessa kieltäytymisessä että ei, ei se ollu mun kamoja ehei nounou. Mut eipä sellasta ääntä kuulu ku putoavasta nupista, ja ku sit käännyin ja katoin et mitä tapahtu nii mulla varmaan oikeasti pysähty sydän, veet nous silimiiin ja maailma lakkas pyörimästä. Luojan kiitos se vaikutti kumminki sitte pelaavan ihan normaalisti, mut kulma siitä meni sisään. Sen sijaan viritin skitsahti pahastiki ja piettää vaan kauheata surinaa ja mörinää (eppäilen et inputtijakissa vika), samoin kun gibsonin keissin päällysvanerit on melkein kokonaan irti ja vaahtomuovit vaan irvistää, vittuku kaikki hajoaa. Sen kohalla on pakko mennä toistaiseksi jesari-linjalla. Ko vaa sais sitä jesaria jostain..

Lauantaina mentiin Jullen kaa Tampereen kautta Porriin äänitteleen yhtä mun biisiä joka on jo kauan pitäny saaha kasaan. Tampereella nähtiin heti tuttuja, törmättiin tornion päästä tuttuun äänentoisto-opeen Teroon ja basisti Klasuun, joka tavattiin Isabellalla muutama viikko sitte. Oli kyllä niin mukava nähdä, Klasu vaikuttaa tosi hyvältä tyypiltä. Toivottavasti nähdään taas ens kuussa kun tullaan Treelle Henkkaan keikalle. =)

Studiolla Porin konsalla menikin sitte kekkulin voimin yöneljään-viiteen, ja sit yläkertaan nukkuun. Valmista tuli kumminki jossain määrin, rummut Julle hommaa ens viikolla nii saa sen muulle bändille kuunteluun. Oli kyl tosi homoa vetää vaa klikkiin, mut minkäs teet. En tiijä mitä sitä tuli tehtyä, sen kuulee sitte myöhemmin ko saa kuunteluun, sitä aina niin puutuu korva ko tekee kaiken yheltä istumalta. Ainaki C-osaan oon niin tyytyväinen ko olla voi, siitä tuli tosi hieno vaikka itte sanonki! Julle vaa heitti ko kitaroita veettiin että hö, tää biisi kaipaa kyl C-osaa ja sit mie olin vaa et no dämn, ootas hetki ja samantien sävelletty huttu narulle. En kyl tajua mistä se tuli, mutta harmoniaosastosta tykkäsin tosi paljon, kitarat+kiipparit+laulu/fonimelodiaa ja julle heitti bassolla pohjalle perusmurinoita. Toivottavasti muutkin tykkäis :)

Selkä paskana kaikesta istumisesta. Ens vkl Ouluun reeneihin ja 4 uutta biisiä tarttis tässä viikolla plokata. Keskiviikkona olis melkoinen keikka treella, jonka haluaisin niin kovasti nähdä, että sydän murtuu ku en taia päästä. :( Huokaus. Ompa sitä ny taas.

No comments:

Post a Comment