Thursday, January 21, 2010

BACK IN BLACK

Part III edellisistä postauksista tullee kyllä jahka saan aikaseksi ja valokuvia ihimisiltä, ehkä jo tänä vkl saan kuvat.

Viikonloppu siis eessä, huomenna lähetään fieldtripille Matkamessuille Helsinkiin. Aika turhauttavaa ajaa joku 6h, messuilla 6h ja ajaa takasin Kuopioon samoilla vauheilla 6h. (Huom. ajat vain karkeita arvioita ja noin niinkuin suurinpiirtein. Kuhan liiottelen.) Mutta eniveis, ärsyttää ko ei kerkeä mitään muuta värkätä, ku sinne saakka pittää vaivautua.. Ääh. Enkä tiijä yhtään mitä pistän huomenna päälle?!!?! Pittää vielä pakata loppuun, tiskata ja reenata biisejä. Niinjoo, ja mun pittää varmaan herätä joskus neljän maissa, fuu. Kympiltä jos pääsis nukkuu nii ehtis jonku kuutisen tuntia nukkua. ...Niin vissiin.

Reissuhan jatkuu lauantaina Ouluun, reeneihin. Oon niin innoissaan, uudet biisit on nii mielettömän hyviä ja niissä on jopa sellasia ihan reenattaviakin juttuja, eli ei mitään perus-kasiosaläpsyttelyä. En malta oottaa että saadaan nää kasaan! Mistä tulikin mieleen, että ei olis parempaan saumaan varmaan voinu sattua, mutta säästän 122€ ko Teostolla on sellanen parin kk:n kampanja et saa ilimaseksi liittyä! Vidd, se on ollu jo niin kauan työn alla että rekisterötyis, mutta ymmärrettävästi on opiskelijana ollu vähän nihkeää saaha räävittyä rahat kokoon, ko on tärkeämpiäkin menoja.. Mut jee, mäihä kävi. Postissa tulee paperit kohta allekirjoitettavaksi.

Pitäis tosiaan saada aikaseksi soittaa bluescasen tyypille, joka teki Satulle sen kiipparikeissin, ja kyssyy siltä et paljon tulis maksaan tolle bognerille teettää keissit, eli nuppi+kaappi. Ja ehkä vielä sellanen speduillekin, olis kätevämpi ko nykynen systeemi. Ei oo tosiaan oikein minkään näkösiä keissejä ollu, nuppia oon kulettanu siis siinä pahvilaatikossa missä se mulle tulikin :DD eeeh..on siinä siis silleen semisti styroksia suojaamassa, mutta ihan perseestähän se on ku aina saa olla sydän syrjällään ja kannella ku kukkaa kämmenellä ettei siihen tuu mitään, vituttais. Nyt varmaan sitte laivarahoilla laitan. Ja hieno homma jos Jullekin sais kunnon kamat hommattua nyt samoilla masseilla. Lisäksi pitäis tehhä nauharemppa tohon teleen, tykkään siitä nii tuhona ja sääli ettei sitä voi keikalla tolleen nykysellään käyttää. Siinä on edelleen orkkisnauhat, ja jumbot haluan siihen laittaa. Kattellee nyt, olis sitä muutaki kaikenlaista pikkuremppaa.. 8)

Oulusta matka jatkuu Rukalle keikalle, maanantaina. Tsekki pitää olla ennen (aamu) 12sta tehtynä, nii sitte päästään kuulema mäkeen päiväksi ilimaseksi! Saas nähhä kuin sitä jaksaa sitte illalla vielä riehua ja soitella, keikka yhentoista jälkeen. Tiistai-aamuna onkin sitte taas ihan hemmetin aikanen lähtö ko tytöillä on sellasia kursseja koulussa että läsnäolopakko ja vittu. Onneksi mulla ei oo semmosia, tänäänkin sain ison plussan kun vaivauduin _ainoana_ opiskelijana yhelle lakitieton tunnille muah :D Toisaalta on kyllä keskiviikoksi sitte kouluhommia. Tulleepahan taas kilometrejä yhelle viikonlopulle. Jos sitä sitte keskiviikkona joutais taas kouluunki.

Jaahas, taidanpa kämppisten iloksi laittaa vahavistimen laulamaan. Noei, pittää mun ihan oikeasti reenata.

No comments:

Post a Comment