Friday, January 22, 2010

MADVENTURE

Justiinsa tässä hetki sitten pääsin messureissulta kämpille, ja piti heti päästä paria asiaa hehkuttaan. Ensinnäki, Riku ja Tunna oli huikeita, eikä tunnin seisominen kahen tunnin kiertelyn jälkeen tuntunu missään. Kauhea hinku päästä kattoon taas Madventureseja! Muutoin messut tuli kyl vähän juostua läpi, nähtävvää oli paljon eikä oikein tienny että mitä siellä olis pitäny tehdä kun ei ole varaakaan pitkiin aikoihin lähteä mihinkään lomille. Tietty sitä kumminki tuli katsastettua vähän tarkemmin semmoset unelmapaikat, kuten America.

Hämmentävä juttu sattuki sitte ohittaessamme Rukan pistettä. Seinällä oli taulutv, jossa pyöri Rukan joku mainosvideopätkä. Ja, mitä vittua, minun naama!! IIRIS!! waaaat. Hemmetti, meijän ilimeet oli kyllä varmasti näkemisen arvoset, Laura ja Heiniki oli siinä suut auki yhtälailla. Nauratti kyllä kovasti; pätkä oli viime Spring Breakista ja siinä oli mm. PMMP ja Klamydia, ja me, enkä tosiaan olis oottanu sitä siellä näkeväni vaikka muistan kyllä että silloin lavalla pyöri paljon kameramiehiä. Voi että se oli siistin näkönen ko olivat laittaneet tosi visuaalisia clippejä, ja meidän osuus loppui siihen, kun mie ja hepsa pyöräytettiin tasan yhtä aikaa tukkaa ja se oli hidastettu :D hihi.

Muuten reissu oli tosi raskas, väsytti tuhona ko joutu nii aikasten herään eikä saanu autossa matkoilla nukuttua. Pelattiin Marren kans 16h putkeen julkkispeliä. (Tasapeli.) Tulomatkalla homma sitte vähän karkasi käsistä tavallaan, ja alkoholia nautiskelleiden resto-opiskelijoista lähtevä meteli oli korviahuumaavaa. Osa jatko tosta vielä baariin, muttemmie ennää jaksanu. Vanhaksi taijan tulla. Ties että huomen on kumminki taas istumista ja raskas päivä, vaikka ootanki tosi paljon että pääsee porukalla vetään uusia mahtavia biisejä! =)

Unta palloon.

No comments:

Post a Comment