Friday, March 11, 2011

GOTTA MOVE ON DEAR

Loma oli loma meni.. Oon kaavaillu että jos tässä parin viikon päästä ottais sit lommaa taas sen viikon ja lähtis tornioon katteleen pyroilla höystettyä deep purplea ja jotaki. Tekis mieli, toivottavasti siihen viikolle ei tuu mittään kriittistä.
Oh my gosh löysin sattumalta jostain faniblogista almost easyn lauluraidat, siis ihan vaan ne pelkät liidit ja stemmat (paitti oli vissii jossain vähän pianoitaki mut anyways), one word. Awesome.

Btw, sori toi header on joo aika karsee mut vaihan sen tässä. Ehkä.
Tällä viikolla kerittiin vaikka ja mitä. Tultiin lauantaina Anssin kaa Treelle ja käytiin sivistyneesti nauttimassa toistemme seurasta muutaman viinilasilllisen kera alakerran kuppilassa(no oke, yks punkku ja loput saatto olla jotain muuta). Kerrassaan älyttömän kiva ilta oli. Sunnuntaina käytiin päivävisiitillä Helsingissä, moikkaan Anssin kavereita, hakemassa rumpurautoja ja ajamassa cartingia, jei. Maanantaina käytiin pelaan galaxissa vähän bilistä tyyppien kans ja siitä bingoon, kaks levyä jäi kätteen mulle, pojat oli jo nii päisn ettei oikein meinannu luonnistua.. hoh. Too drunk to bingo \,,/ :D Tiistaina käytiin maisteleen olusia ja aitoja sidukoita O'Harasissa ja voi vitti maistakkaahan joskus tummemman oluen ystävät semmosta brittiä ku Yeti.. Harkittin vakavasti sen hanatonkan bylsimistä ku eihän sitä tietenkään saa mistään muualta. Ennää. Ikinä. Jos joku tietää paremmin nii saa kertoa.. Keskiviikkona käytii kattoo standuppia Ilveksessä, hauskaa arvattavasti oli. Torstaina olis ollu Satulla illanistujaiset (ja haalaribileet senssillä...) muttei sitte jaksettukkaan ko se yks oli pe-aamuna jo lähössä. Kauhean kiva viikko oli!

Lauantaina ei meinannu olla mittään tekemistä, eikä sitte loppujenlopuks ollukaan :D Mikko soitti ja pyys tsiigailee bändejä lähijuottolaan ja mie siinä ruottin euroviisuja katellessa sitä oottelin (syystä että Nicke Borg oli siellä!) ja sitku se vihdoin saapu mestoille dii sehän oli jo loppuunmyyty koko homma. Mitä. No eihän siinä Mikolle, se oli listalle päätyny + 1 ja ku sattui ihan henk koht kuski olemaan mukana nii uhrauduin, took one for the team, ja lähin känpille ootteleen jos ne sieltä joskus irtoos. Soitin siinä janilleki et olisko yksille lähtenynnynnä, mut se oli töissä ja sano että oota kaks tuntia. Ja mie että oke. Pistin pasilan pyöriin ja heräsin joskus yöllä kake kädessä. Nojoo mietin että pesis vaikka naaman ja ryömis peiton alle... Aina ei onnistu.

Mutta nyt! But for now, I have nothing moar to say than it is beer & wine tiem baby.

No comments:

Post a Comment