Friday, March 25, 2011

THERE IS A HELL BELIEVE ME I'VE SEEN IT

Mutta iloisempiin aiheisiin! Eilen oli kerrassaan huikea ilta kumppaneiden kanssa, Lauran synttäreitä juhlistettiin ensinnä siellä Annalassa biliksen, bissen ja pöytäjalkapallon voimin. Siitä sitten keskustaan, pyörähdys Kuubassa toteamassa että jep, paska meininkihän siellä oli, ja sit Rumaan toteamaan ettei siel sen vinhempi meno ollu 8) musaki nii käsittämätöntä paskaa ettei voi ihmismieli käsittää, välillä meinas alkaa vituttaa ihan oikeasti. Mutta hauskaa oli jorailla ja riehua yhessä. Ja enkä laittanu revittyjä farkkuja vaan "nahka"leggarit, mustan pitsimekon (semmonen pikkumustan tyyppinen, rento vartalonmyötänen ratkasu) farkkuliivin, niittivyötärövyön ja uudet nilkkurit, höystin ketjukaulakoruremeleillä ja muilla. Toimi ihan kivasti.

Tämä päivä alkoki sitte vasta siinä kahen jälkeen iltapäivällä ko pääsin sängystä ylös ja ei muuta ko kouluhommiin. Kaikki tutkimusosaamisen tehtävät tenttiä myöten tehty, jes. Eihän siinä menny ko vajjaat yheksän tuntia. Välissä kävin kaupassa hakkeen mehua. Nyt jos alkais kattoon hullua kauhuleffaa (mie oikeasti tiijän että se on paha...) ja aamulla jatkus. Salillaki tekis mieli käyvä mutku oli ne liettuaproggishommat ja kirjaessee yrityksen perustamisesta bla bla blaa. lllalla olis illanistujaishommia sitte satulla, mut minen tiijä mitä tekis, pitäis tässä sinne Tornioonki joutua pikkuhilijaa. Otan ommaa lommaa ja lähen viikoksi pohojosseen ettämoro. Viini vois kyl huomen maistua hmmmm.

Melkein itkettää ko sieltä kaupasta tullessani kuulin Michael Monroen tsekistä pätkän, yhyy ei ollu rahhaa mennä kattoon eikä aikaa. Olis tehny mieli, oon siitä uudesta levystä diggaillu ihan kympillä. Kannattaa tutustua! Sensory Overdrive ~

No comments:

Post a Comment