Sunday, April 3, 2011

SHRED WHITE N BLUE

Justiinsa pääsin kämpille, Torniossa oleskelin viikon ja pietin lomaa.. Yks essee jäi kirjottamatta ku sinne lähin, ja sehän on edelleen kirjottamatta juu.. Pittää huomenna ja tiistaina ahkeroida. Olisin ollu toisenki viikon mut huomen on niitä liettuahommia ja keskiviikoksi on sellanen tämän-vuoden-lopputyö-part-2:sen palautus nii pittää seki tehhä loppuun.. mut ei onneksi sitte muuta tälle viikolle :3 Samaten koko koulu loppuu tälle kevväälle vissiin siihen Liettuan reissuun, mikä kyllä soppii mulle! ...pääsee töihin. 8 |

Torniossahan ei tapahtunu oikein mittään, otin chillisti ja värjäsin tukan, mistä tuli kyl ihan kiva! Mokka oli värin nimi, semmonen tummanruskea vaikka mustahan tämä vielä on. Keskiviikkona oli Anssin konserttihommia, Laurin lopputyö; Deep Purplea ja Uriah Heeppiä w/ pyrot. Hieno konsertti oli, mukavasti lämmitti. Samaten sain telen vihdoin ja viimein huollosta, uuvet nauhat ja vähän öljyäki oli saanu ja ai että kun oli kiva! En vaan jaksanu sitä vielä mukkaan ottaa, kyynel.

Juna oli sillai kivasti myöhässä taasen et ei kauppaan kerenny, mut huomenna sitte. Mahtava ko käytävän toisella puolella istu keski-ikänen pariskunta, joka ei vissiin kauheasti ollu junilla kulkenu.. Luukuttivat läppäriltä Kari Tapiota ja laulovat mukana.. Koitappa siinä keskittyä "Sinisen meren strategiaan". Muutoin kiva fiilis oli kyllä tulla takasi tänne, ihan niinku kottiin olis tullu :3 lämmin, ja pimeä! kaikki lumet sulanu ja loskat kaonnu, jea! you know what that means? converse time!

Tänä vuonna aattelin tehhä jotaki, mitä en oo ennen oikeastaan tehny; mennä festareille, siis maksavana asiakkaana. On nii pakko, Avenged tulee provinssiin ja kuulemma myös Escape the Fate. (Tällä kertaa ei nyt meitä oo vielä sinne buukattu, nii pakko hommata ne liput jo varuuksi.) Jotain älyttömän hienoa, kato ku elämä saa taas tarkotuksen pariksi kuukaueksi 8F <3 dingdingding en malta oottaa.Toivottavasti ne EtF:t ei soita siltä uudelta levyltä kauheasti, se oli aika paska.

Eilen tuli tvstä yks niitä harvoja kauhuleffoja, jokka on ikinä ollu mun mielestä sairaan hyviä; the messengers. En ny tällä kertaa joutanu sitä kattomaan, mut laitoin ny, öh, hankintaan ... ja samalla hokasin et siitä oli tullu kakkososaki whoa. Pittää tsiigata ensi tilassa! Mut ny purkaan laukku ja suihkuun.

No comments:

Post a Comment