Monday, April 18, 2011

NOT STRONG ENOUGH

Pliiplääplööö.. Kouluhommia, salia, nyt leffaa ja kohta nukkuun. Aamulla liiketoimintasuunnitelmaa Jennin kää ja sit BIKINIOSTOKSILLE. Ihanaa. Aivan järettömän ihanaa, en keksis mittään parempaa tekemistä tiistaipäivälle ko kirjastoa ja bikiniostoksia. Aika vaan loppuu kesken, kohta on lähtö eikä mulla oo vieläkkään uimapukua.. Mut en ny ota siitä ressiä, löytyy jos löytyy. Ja jos ei nii voi KYYNEL;;;;; Illalla onneks palauttaville oluille kavereitten kaa, Prahaan oltii vissii menossa. Perjantaina vois roosterin terassille jos on hyvä keli ja olla sillai sievästi. Hitto ko oli ainaki sata ja yks juttua huomiselle, piti soitellakki joka paikkaan ja onhan se varma että jotaki unohtuu stn. Tässä entryssä oli kauheesti järkeä juuuu.

Saturday, April 16, 2011

YOU NEVER SAID THAT THIS WOULD BE EASY

Lauantai-ilta. Kävin vetaseen saman 15 km:n lenkin mitä syksyllä harrastin ennen sykettä. Aamulla söin sipsiä ja tuli huono omatunto ko en eilenkään käyny salilla 8) Anyways, ei tullu ees kunnola hiki whoa. Kaippa sitä on jottain tapahtunu sitte.

Keli on jotain aivan ihanaa, aurinko paistaa porukkaa on sikana liikkeellä ja t-paidoissa, moottoripyöriä ja kesäautoja joka kulman takana. On niiin terassifiilis, mutten oikeen tiijä kelle sitä soittas, tai et jaksaisko sitä kumminkaan. Aaarrghh kyllä mie tahtosin! :3

Mahtavaa ku alkaa sillä liettuaproggiksella oleen biisit kasassa, Happoradion Puhu äänellä jonka kuulen, Apocalyptican Not strong enough ja perussuomalaisuutta esille tuodaan Tahroja paperilla ja Dirlandaa:lla. Tosta apocalypticasta tuli heti ihan mun uus akkarisuosikki, se vaan toimii niiiiin hyvin ja kuulostaa hyvältä. Ens viikolla pitäis käyä rahhaa vaihtamassa, käytiin Kartsan kans jo tilaan onneksi forexille niitä litejäköhän ne ny oli.

Wednesday, April 13, 2011

HEY HO

Hoh uus headeri. Mie vihhaan artweaveriä. Mie niin vihhaan artweaveriä. No, tossa ny eka vedos, kattellaan taas kun jaksellaan värkätä. Vaikka onhan se ihan hemmetin ruma 8 C

I'VE SEEN LOVE DIE WAY TOO MANY TIMES

Jeejeejee, tännään oli hyvä päivä! Vaikka oliki aamula iha sheisse luento osittain englanniksi, osittain turkiksi, ja sit yritysverotusta, mut sitte oli Liettuakokous; ootan kyllä ihan kympillä jo lähtöä :) Reenattiin pari uutta biisiä ja Apocalypticasta tuli kyllä hyvä! Toimi ihan sikahyvin akkarilaulu-sovtuksena se uus Not Strong Enough. Samaistun siihen biisiin ihan kympillä.. Sit pyörähin vatsa-pakara-selkä-hartia-hommissa sykkeellä eikä nyt meinaa nousta käsivarret 8)

Huomen ei onneksi oo koulua, pesis pyykkiä ja kävis salilla ennen satulle siirtymistä! Kipin kapin ku salilta pääsen nii suihkuun ja sit laittaan satun tukkaa 8)) Illalla mennään porukalla Ilonaan, jokku haalaribileet joooo, ja UK vetämässä :D höhö huippua. Hyvää seuraa ja mussiikkia. :) Aamulla jos kattelis jotaki leffoja ja kävis kaupasa. Pe-aamuna olis kyl joku esseen purku jota tullee kaikki kattoon ja ääks, mut we ei sillä varmaan oo kauheasti väliä vaikka pienellä ololla meniski... 8)

It's killin’ me when you're away, I wanna leave and I wanna stay / I’m so confused,So hard to choose / Between the pleasure and the pain / And I know it's wrong, and I know it's right / Even if i try to win the fight, my heart would overule my mind /And I’m not strong enough to stay away ~

Sunday, April 3, 2011

SHRED WHITE N BLUE

Justiinsa pääsin kämpille, Torniossa oleskelin viikon ja pietin lomaa.. Yks essee jäi kirjottamatta ku sinne lähin, ja sehän on edelleen kirjottamatta juu.. Pittää huomenna ja tiistaina ahkeroida. Olisin ollu toisenki viikon mut huomen on niitä liettuahommia ja keskiviikoksi on sellanen tämän-vuoden-lopputyö-part-2:sen palautus nii pittää seki tehhä loppuun.. mut ei onneksi sitte muuta tälle viikolle :3 Samaten koko koulu loppuu tälle kevväälle vissiin siihen Liettuan reissuun, mikä kyllä soppii mulle! ...pääsee töihin. 8 |

Torniossahan ei tapahtunu oikein mittään, otin chillisti ja värjäsin tukan, mistä tuli kyl ihan kiva! Mokka oli värin nimi, semmonen tummanruskea vaikka mustahan tämä vielä on. Keskiviikkona oli Anssin konserttihommia, Laurin lopputyö; Deep Purplea ja Uriah Heeppiä w/ pyrot. Hieno konsertti oli, mukavasti lämmitti. Samaten sain telen vihdoin ja viimein huollosta, uuvet nauhat ja vähän öljyäki oli saanu ja ai että kun oli kiva! En vaan jaksanu sitä vielä mukkaan ottaa, kyynel.

Juna oli sillai kivasti myöhässä taasen et ei kauppaan kerenny, mut huomenna sitte. Mahtava ko käytävän toisella puolella istu keski-ikänen pariskunta, joka ei vissiin kauheasti ollu junilla kulkenu.. Luukuttivat läppäriltä Kari Tapiota ja laulovat mukana.. Koitappa siinä keskittyä "Sinisen meren strategiaan". Muutoin kiva fiilis oli kyllä tulla takasi tänne, ihan niinku kottiin olis tullu :3 lämmin, ja pimeä! kaikki lumet sulanu ja loskat kaonnu, jea! you know what that means? converse time!

Tänä vuonna aattelin tehhä jotaki, mitä en oo ennen oikeastaan tehny; mennä festareille, siis maksavana asiakkaana. On nii pakko, Avenged tulee provinssiin ja kuulemma myös Escape the Fate. (Tällä kertaa ei nyt meitä oo vielä sinne buukattu, nii pakko hommata ne liput jo varuuksi.) Jotain älyttömän hienoa, kato ku elämä saa taas tarkotuksen pariksi kuukaueksi 8F <3 dingdingding en malta oottaa.Toivottavasti ne EtF:t ei soita siltä uudelta levyltä kauheasti, se oli aika paska.

Eilen tuli tvstä yks niitä harvoja kauhuleffoja, jokka on ikinä ollu mun mielestä sairaan hyviä; the messengers. En ny tällä kertaa joutanu sitä kattomaan, mut laitoin ny, öh, hankintaan ... ja samalla hokasin et siitä oli tullu kakkososaki whoa. Pittää tsiigata ensi tilassa! Mut ny purkaan laukku ja suihkuun.