Monday, February 21, 2011

IT NEVER ENDS

Eilen käytiin taas kavereiden kans pelaileen sählyä, ja _tällä_ kerralla oli mukava joukkue vastassa. Oli kyl ihan älyttömän hauskaa, ihan tullee good old times mieleen, ko sillon nuorena tyttönä pelasi melkein tosissaan. Pari maaliaki tein, jihuu, saavutus sinänsä koska meillä oli siis tyttöjoukkue (+jussi), ei vaihtopellaajia ja jotain paperitekniikkapoikia vastassa. Ärsyttää ihan ko non nii noppeita nuo ton ikäset! :D nomut, hauskaa oli. Harmi että seuraavat pelit on vasta joskus kolmen viikon päästä.

~ well I lost myself and looked inside it branded me for life / I can't help myself it's mine to hide / I got a hole inside / it's feeling ten miles wide ~

Tältä päivältäki oli salilta peruttu se tunti johon olin menossa nii jäin sit vaa kämpille tekeen kouluhommia.. No ok, katoin Inceptionin, sen leffan siis kans, ja oli muuten hyvä! Kuka matrix hommista tykkää nii varmaan tykkää tostakin. Tai vaikka ei tykkäiskään nii voi pitää silti tuosta. Visuaalisesti tosi vaikuttava ja hienot musat, ihan alko itteäki hengästyttää :) Tai sitte se johtu se hengästys siitä että oksetti koko päivän, aamulla oli ihan kauhea olo mut autto vähän ko otti kolmen tunnin päikkärit, bleh.. Eilen sama homma, onneksi se unohtuu aina liikkuessa tai duunaillessa jotaki, mut saman tien ko pääs eilenki kämpän ovesta sissään nii iski taas päin näköä kuin märkä rätti. Ei auta ko toivoa että tää loppuu joskus.

Belgiakurssiviikko siis menossa. Tännään maisteltiin suklaita ja oluita ja juustoja, huomenna lissää. En viitti olla epäkohtelias ja olla juomatta vaikka ne pahentaa oloa, ko ne on nii symbaaleja ne belgialaiset ja jotenki tosi innoissaan ja ylpeitä niistä juttuista, ymmärtäähän sen. Mut huomen jatkuu vissiin yrityksen perustamisen väliseminaarilla koulupv, nii voihan. Koitan sit olla yökkimättä. Ja hienoahan niitä on päästä kaikkea maistamaan. Ihan hullu parityönakki tuli vaan, en tiiä ees et pittääkö se perjantaiksi tehdä ja jos nii voihan vattu. Samaten ei oo mun bisneskumppanista kuulunu mitään koskien huomista, mut se ei oo mun käsissä, toivottavasti se tullee paikalle ja on tehny jutut :)

Keittelis teetä, ottais chillisti.

~ doc, I'm feeling compromised / and so dehumanized / I lost my final fight to disease I feel that this is where it ends / I need that shot to enter my vein / my brompton cocktail blend ~

No comments:

Post a Comment