Wednesday, February 23, 2011

NO SHORTCUT HOME

Ei jumankekka, piti jo eilen päivittää mutta se sitte jäi. Kävin romuttamassa siis itsetuntoa hiphop-tunnilla. Piti olla normijamit, mut ohjaajat kippeinä ilmeisesti nii tuli vaa päivällä sit viesti että vaihettu tommoseksi. No, miehän siinä sitte että tottakai, se on varmaan hauskaa. En oo ikinä eläissäni puhasta hipitihoppia tanssinu eikä ollu välttis nii selkeetä kuvaakaan että mitä se on. Olihan se hauskaa juu, mutta fuuuu. Ihan sairaan haastavaa ja hiki valu jo ihan vaan siitä ko pääsä raksutti koko ajan nii lujjaa. Siellä sitä sitte breikkailtiin ja nyt on käsivarret ja olkapäät kipeänä ko piti siellä lattialla pyöriä. Ei kyllä ollu aluksi niihin lattiahommiin mittään jakoa, muutenki tuntu että kaikki liikkeet mitä on tottunu tekeen isosti tehtiin pienesti ja toisin päin, jotenki ihan päinvastoin mun sisäistä mallia. Vetäjä oli kyl ihan ässä. Mut toivottavasti tulis lissää, oli se tosi hauskaa vaikka ihan pihalla välillä oliki, ku ei ollu tosiaan ainoa! Ei kyl mikkään ihan alkeistunti ollu, aika vaativaa motorisesti. Lissää!

Menny aika salipainotteiseksi muutamat viime entryt, ihan niinku en muuta tekiskään. Lommaa tässä oottelen, vielä pari päivää..! Väsäilly tossa tota olutesitelmää perjantaille, and in English please. We'll see how that goes, especially when I literally panicked during our seminar last Tuesday.. Even though I was w/ Jenni doing the f***ing presentation = not alone, I just could'n seem to manage to form understandable sentences. The Finnish language, so hard yes I know. Embarrassing? Definitely. Typical to me? Definitely NOT. I can't grasp it, can't understand, can't wrap my head around it that it went down like that. That's not me, I never ever get nervous doing such things, for they are easy for me. Oh well, perhaps I'll live.

Bit bored? Nothing major going on? How on earth did you knew??
Been pondering lately ab how much easier life would be if I were a guy.. also bored with my current haircut, any suggestions?

No comments:

Post a Comment